Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nem tudom mit csináljak....

Nem tudom mit csináljak. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az utobbi idöben nálam elszalatt a szekér,mert volt 3 hét hiányzásom az iskolámban és megharagudtak rám a tanárok.Mert én meg a barátom hiányoztunk...

Már 2 hete folyamatosan járunk vissza van még 2 hét a sulibol minden tantárgybol a minimumot teljesitettem,de az idegen nyelv nem megy egyzserüen.És a tanár is megharagudott rám.Multkor szoltam neki,hogy potviszgán mi lesz,erre meg az a válasza,hogy "ugysem fogsz átmenni"

Egyszerüen el vagyok ásva nála.Ebbe a suliba járok már 2.éve sok munkámba telt,hogy bejussak rengetegbe:)Mindig is ez volt a vágyam,hogy egy ilyen iskolába járjak.Megbuktatott idegen nyelvböl már a tanár...de nincs oylan ora,amin nem oltana le minimum 1X.Nem hiszem el,hogy velem történik ez.Nap mint nap beszélünk erröl a témárol az anyukámmal és arra a következtetésre jutottunk,hogy mi lenne,ha elmennék esti tagozatra a jelenlegi sulimon belül.Évisméétlö nem szeretnék lenni,mert állitolag nagyon rosz az osztály,amugy sem vagyok egy nagy társasági"barátkozos ember".Anyukám azt mondta,hogy ha már elszeretnék menni esti tagozatra,akkor már másik suliba menjek,mert miért is maradnák ??hiszen ugyanezek a tanárok tanitanáűnak estin is...igy ,hogy hátat fordit nekem mindenki ??igy maradjak ??Nem tudom mit csináljak egyszerüen.Nem hiszem el,hogy velem történik...

2010. máj. 27. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérj bocsánatot:)És tanulj meg ne lógj-,-
2010. máj. 27. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Lógni lóghatsz de max. kötélen!
2010. máj. 27. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha átmész egy másik iskolába. Lehet, hogy tényleg te rontottad el a helyzetet...de mostmár mindegy is. Sajnos ezt kell mondanom, de a tanárok, ha már "elkönyveltek" valamilyennek nagyon nehéz....sőt sok esetben nem is tudod megváltoztatni. Csak egy másik iskolában tudsz tiszta lappal kezdeni.

23/L

2010. máj. 28. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!