Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kérdések az 'Ábel a rengetegbe...

Kérdések az 'Ábel a rengetegben'-ből?!

Figyelt kérdés
Irodalomból olyan fogalmazást fogunk órán írni,melyben Ábellel kell riportot készítenünk. És mivel csak az első fejezetet olvastam el nem igazán tudom,hogy milyen kérdéseket tegyel fel Ábelnek. Szóval ebben kérném a segitségeteket. Lehetőleg a regénnyel kapcsolatba kéne kérezni.és ha tudtok ilyen kérdést,akkor válaszolnátok is rá?:$ nagyon megköszönném.
2010. máj. 27. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Néhány napja már megkérdezted ugyanezt. Azóta már elolvashattad volna a regényt is.
2010. máj. 27. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Mivel Ábelnek az az álma,hogy kijusson a szülői fészekből és utazgasson.Kérdezd meg tőle merre szeretne utazni és miért vagy mikor az apjával dolgozott az erdőben milyen volt és,hogy érezte magát.Ha jól emlékszem Nagykanizsára akar utazni és utazása alatt rengeteg embert ismert meg és jó barátságok is születtek.Mikor az édesapjával dolgozott Hargittán elöszőr nagyon félt és ott lelt rá az utitársára bolhára.

Amúgy szerintem érdemes lenne elolvasni a könyvet mert nagyon jó

2010. máj. 27. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:

az lehet. de te sem tudhatod hogy nekem mire van időm és mire nincs... :D

és valóban.. azért tettem fel mégegyszer,mert akkor sem segített senki. és elvégre azért van ez az oldal hogy segítséget kérjünk.. :]

4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ha van MSN-ed nagyábból leírhatom miről szól.Persze ha érdekel
 5/5 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm szépen :]
2010. máj. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!