Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ábel a rengetegben! Kérdések!...

Ábel a rengetegben! Kérdések! Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Elolvastam a könyvet ,csak még akkor mikor feladták ,de csak most vesszük. Jegyzeteket meg nem írtam ):

1)Milyennek ismered Ábelt az apjával való beszélgetésből a regény elején? Jellemezd őt a nyúlepizóddal !

2)Ábel melyik jellembeli tulajdonságára derül fény tengerimorzsolás közben ?

3)Állítsd fontossági sorrendbe Ábel kövi tulajdonságait: élelmesség,érzékenység,erő,humor,becsületesség,okosság,bátorság,óvatosság,furfangosság.Miért szerepel 1. helyen az amit kiemeltél?

4)Kik a barátai,kik az ellenségei?

5)A regény elején még úgy láttuk hogy az apja irányítja Ábelt.Hogyan változik meg ez a történet végére? Értelmezd a közös méredzkedés jelenetét!

Köszönöm

2010. máj. 18. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el mégegyszer.
2010. máj. 20. 14:20
 2/4 anonim válasza:
nekem is erre a kérdésre kéne a válasz de én még azt se tudom h mi az a nyúlepizód ha megmondod lehet h tudok segíteni:))
2010. dec. 26. 15:25
 3/4 anonim válasza:
nekemis ugyanezekr ekéne a válasz:S pls vki, melyik suliba kellenek ezek a válaszok?
2011. ápr. 24. 23:36
 4/4 anonim válasza:

1)nem tudom

2)dolgos,állatbarát

3)ezt ahogy te akarod,úgy állítod sorrendbe...viszont az 1.helyen az okosság legyen

4)barátai:3szerzetes(Márkus,Furfunát,páter-gvárgyián)

ellenségei:Fuszulán,Surgyélán

5)nem tudom...

2014. febr. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!