Törtes matek feladatban kéne segítség!?
Figyelt kérdés
Nagyon régen csináltam már ilyen feladatokat és azt se tudom hogy álljak neki nagyon megköszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és segít:)
1.
8-2
16-(4x ____ ) :1/2
3-6
2.
12/25 -2
___________ :19/20
3/2-1/4
Lehet hogy egy kicsit hülyépm írtam le de remélem érthető.
x alatt szorzást értek
___ törvonalat jelez
2017. aug. 1. 11:30
1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat az 1 feladatnál 8-2 és a 3-6 elcsúszott az a törtvonal felett/alatt lenne
2017. aug. 1. 11:32
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj, nem érthető. Talán ha leírnád egy papírra, ahogy van a példa, és a fényképét tennéd fel
3/5 anonim válasza:
Teljességgel érthetetlen mind a kettő. Most akkor ezek emeletes törtek akarnak lenni? Vagy írd le egysorosan az egyenletet vagy csinálj egy képet a feladatról.
4/5 anonim válasza:
Egyébként ez hányadikos feladat? Mert mintha hiányozna az ismeretlen az egyenletekből... Anélkül csak annyi lenne, hogy közös nevezőre hozol és kiszámolod a végeredményt.
5/5 A kérdező kommentje:
Mar sikerult megoldanom koszonom igen ez egy emeletes tort akart lenni !
2017. aug. 2. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!