Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miért lettem író? Irodalom...

Miért lettem író? Irodalom Házifeladat. HELP

Figyelt kérdés

Irodalomból az a házink, hogy egy pár mondtban le kell írni, hogy mért lettem író.. de az egészet viccessen...

Fogalmam nincs mit tudnék írni hiszen nem vagyok író..Ha valakinek van jó ötlete az kérem írja le.. Köszönöm

2010. máj. 19. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Az én jó ötletem az, hogy ne lopd el mások jó ötletét! Próbálkozz!
2010. máj. 19. 19:23
 2/4 anonim válasza:
Írd le hogy nem vagy író és ne tegyél fel idióta kérdéseket!!!!!
2010. máj. 19. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Írj irónikusan. Írd le hogy azért lettél író, mert így mások ötleteit fűzheted bele a munkáidba , elismernek érte (ehez szerintem jó ötlet beleszőni ténylegesen más írók munkáit, pl Karinthy -így írtok ti darabjait. a tanár észre fogja benne venni és sztem veszi a lapot) + leírhatod hogy jó írónak lenni, mert így metaforákba ágyazva kifikázhatsz mindenkit. ilyesmi szerintem megteszi.
2010. máj. 19. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

Miért lettem író?

Azért lettem író, hogy az egész emberiséget a saját képemre formáljam és végül ÉN legyek a világ ura! Mu-ha-ha-ha! :)

2010. máj. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!