Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Irodalom, Csongor és Tünde? ...

Irodalom, Csongor és Tünde? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Holnap fogalmazást írunk Csongor és Tündéből, de úgy, hogy nem mondta meg tanárnő, hogy milyen címek lesznek, amiről írni kell. Annyit mondott, hogy valamilyen motívum bemutatása a Csongor és Tündéből (vagy az Apostolból). Azért tettem zárójelbe az Apostolt, mert a Csongor és Tündéből szeretnék írni:)

Szerintetek melyik motívumot kell majd bemutatni? Én a boldogságra tippelek, de félek, hogy nem az lesz. Melyik mot. jöhet még szóba? Egyébként 2 oldalt kell írni.

2010. máj. 19. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
népmesei motívumok ?
2010. máj. 19. 15:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, de nem mondott semmit sajnos...:( Csak annyit, h a Csongor és Tündéről lesz szó, valamilyen motívumról.
2010. máj. 19. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet szó pl. a kertről, tulajdonképpen alapmotívum benne. A Tündérkert boldogság helye, amely végül is nem a valóságban található.
2010. máj. 19. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:

igen azok vannak benne,néztem wikipédián :D

"A drámában számos népmesei motívum fedezhető fel: boszorkány, ördögök, varázslatok."

2010. máj. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!