Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy tanuljam meg a tananyagot...

Hogy tanuljam meg a tananyagot holnapra? Már nem bírom

Figyelt kérdés
Szal holnap természet tz és ez a fejezet a könyvnek kb neegyedét teszi ki és rengeteg és még vagy a fele hátra van és már most is az egész össze van moódva és keverek mindent mindennel és közbe pedig majd elalszok, pedig bedobtam 1 kávét is.Szal tippek?
2010. máj. 18. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Előszöris, látom a gép megint elcsábított és egyáltalán nem az anyagra figyelsz.. :D Koncentrálj arra és feleannyi idő alatt megtudod tanulni..

Vagy írj vázlatot, pihenj egy kicsit aztán márcsak a vázlatot kell átnézned, mert amit leírsz könnyebb megjegyezni :)

2010. máj. 18. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
nem, most is csak azért jöttem fel, hogy ezt föltegyem most kinyitottam az ablakot meg benyomtam mozartot meg bedobtam 1 sportszeletet(márcsak 1 kv kéne) így már jobb vmivel de még mindig aludhatnékom vana tanulástól
2010. máj. 18. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:

én azt ajánlom, hogy aludj 20 percet (ne többet!), én utána ha felébredek, úgy érzem kialudtam magam és sokkal jobban tudok koncentrálni.

mellesleg én ezt tanulás közben is szoktam csinálni, utána ha felébredek vhogy helyrerázódnak a tanult dolgok a fejembe és már sokkal jobban megy :)

2010. máj. 18. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok megint! :)

vagy egyébként fürödj le, a víztöl nagyon feltudsz frissülni ;)

2010. máj. 18. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:
thx, de már sikerült vhogy de ajd legközelebb kipróbálom
2010. máj. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!