Melyiket tanuljam meg holnapra?
Törire és Biszofaktra kell tanulnom, de csak egyikre lesz időm. A töri nálunk nagyon kemény, sosem tudni ki felel, nem lehet elsunnyogni, és nem fogad el olyat, hogy "bocsánat, 3 napig halott voltam, nem tudtam készülni", a tanárt nem érdeklni, hogy jó tanuló vagy vagy nem, bárkinek beírja az 1est :/ Ráadásul mindig egy rakat anyagot ad fel tanulni.
A biosz faktos anyag viszont kell a továbbtanulásomhoz. Csak ez meg több anyagból van /szap. szervrendsz, embrionális f., posztemr. fejl, nemi betegségek stb/. De szülésznőnek készülök és ezt ígyis úgyis meg kell majd tanulnom.
Te melyiket tanulnád a helyemben? Én a bioszt mondanám, csak ugye a töri is érettségi tárgy, ezért vacilálok. 12-es vagyok.
Mit rinyálsz? Leülsz a se.ggedre és megtanulod mindkettőt, tart, amíg tart. Mi lesz veled egyetemen, kicsi csillag?
Én most vagyok utolsó éves (védőnő), és 1-1 vizsgára sokszor tanulok reggel nyolctól délután 4-5-ig, de volt, h még este 9-kor is a tárgyat magoltam (anatómia). És ez csak egy tantárgy, szóval nem hiszem, hogy neked olyan nehéz dolgod lenne.
Hány oldalt kell tanulnod? Mert nekem ez kb. 100-120 volt, teli latin kifejezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!