Mit csináljak hogy jobban háziasabb legyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni 19 éves vagyok együtt lakom a szüleimmel és a párommal nem nagyon vagyok még házias. Szoktam elég gyakran takarítani Stb. De aza baj hogy nem mindig van ehhez kedvem főleg mosogatni valahogy utálok meg csinálom mert muszáj de kicsit duzogva. Mit csináljak hogy jobban háziasabb legyek? Amikor kedvem van akkor ki takarítók mindent de van mikor inkább halogatom..2017. máj. 21. 20:35
1/1 anonim válasza:
En nagyon sokaig rosszul alltam hozza ehhez a temahoz,20 évesen tertem jobb belatasra.Egyszeruen megkonnyited a sajat eletedet ha nem szorulsz mas segitsegere,az onallosag egyben szabadsagot es onbizalmat is ad szerintem. Elobb-utobb ugyis elkoltozol szoval nem art ha nem akkor dobbensz ra,hogy egyedul nem boldogulsz.
En peldaul a fozest szerettem meg nagyon,ez olyasmi ami sikerelmenyt tud adni es kivivja masok elismereset,arrol nem beszelve,hogy a ferfiak tenyleg meghodithatok igy. :D Egy ido utan pedig termeszetesse valt,hogy amiket hasznaltam elmosom magam utan. Az a jo,hogy amig szuleiddel elsz ok at tudjak adni a tudasukat.Takaritas kozben pedig hallgass zenet ha ugy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!