108 négyzetméteres teret hány 3 méter széles szőnyeggel lehet befedni?
Figyelt kérdés
Ugye 3 méter széles. De ezt nem értem. Mert lehet akár 1 millió méter széles is.. ha az olyan vékony mint a cérna mit kezdek vele... nem 3 négyzetméteres?
Vagy hogy van ez?
108 / 3 = 36
De 36 három méter széles szőnyeg lehet bármilyen vastag...
Hülye vagyok. Segítség :(
2017. máj. 3. 19:53
21/22 anonim válasza:
Még valami! Menj el az OBI-ba vagy szőnyeges lakástextil boltba, és nézz meg egy ilyen folyóméterre vehető szőnyeghengert, mert szerintem ez az infó hiányzott Neked!
Ilyen:
22/22 anonim válasza:
Mivel 12x9 a terem, neked 3 m széles csíkokkal kell lefedned, ezért 3*12 méter hosszú szőnyegre van szükséged. Vagyis bemész a boltba és veszel 36 méter hosszú, 3 méter széles szőnyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!