Francia témákban lenne szükségem segítségre! Segítesz=)?
jövőhéten pénteken lesz vizsgám( szóbeli része)
meg vannak adva a témák, amiket én megírtam, de kéne egy kis segítség, leellenőrizni, hogy jó-e ...stb.6 mondatot kell tudni mondani minden témáról(10 téma van).Van esetleg itt jó franciás, aki írna nekem privátot ebben az ügyben?előre is nagyon szépen köszönöm:)
Oui, je peux t'aider si tu veux. Mais je ne fais pas tes devoirs à ta place, je les corriges s'il le faut!
( Igen, tudok segíteni, ha akarod. De a feladataidat nem írom meg helyetted, csak kijavítom, ha kell!)
Jó lesz így?
Szia:)
Már írtam privit, megkaptad?
hova küldhetem a témákat?
=)
még egyszer köszönöm hogy segítesz!
Nem, semmilyen üzenetet nem kaptam!
Igaz, hogy ma reggel a "válaszod érkezett" sem jött még meg a Gyakorikérdések-től...
Megkaptam az üzenetdet, kijavítottam, sőt át is fogalmaztam a témákat, amiket megadtál.
Ez volt szerda-csütörtökön. Azóta, gondolom, lett volna annyi időd, hogy akár itt, akár E-mailben leírd azt a csöpp szót, hogy köszönöm, nem?
Most történik velem harmadszor - és azt hiszem, utóljára -, hogy valakinek fordítsak vagy akár segítsek a fordításbanm vagy a magyarázatban.
Rendkívül neveletlen dolognak tartom, hogy valaki elfogadja a segítséget és az időt, amit valaki rájuk fordít, anélkül, hogy megköszönné.
Hogy a karakteredről és a nevelésedről mit gondolok, azt nem írom le ide... De ha az én gyerekem ilyen lenne, már rég kútbaugrottam volna.
A te anyát is tépheti a haját, nem irígylem!
Elnézést kérek tőled, megkaptam az e-mailedet, de sajnos azt is csak most tudtam elolvasni, mert nincs itthon internetem, barátnőmtől kell, hogy írjak.
Amúgy a vizsga egy héttel csúszik, mert megbetegedett a franciatanárom.
Mindenféleképpen írtam volna Neked, csak mivel szerdán megtudtam, hogy csúszunk, inkább másra tanultam amire kellett a suliban, így nem mentem fel a barátnőhöz, csak ma.
Kérlek ne haragudj rám!
Nagyon értékelem a segítségedet!hidd el, ha most nem írsz ide, én akkor is válaszoltam volna !
Nagyon szégyellem magam, de nem írhattam előbb:(
Jól van na, kicsit hirtelenharagú vagyok, lehet mondani...
De megkaptam a mailedet, úgyhogy áldás, béke, nincs harag. Nem tudhattam, hogy nem otthonról írtál.
Sok sikert a vizsgákhoz, máskor is segítek, ha kell!
U.I. Anyukadtól gondolatban utólag is bocsánatot kérek!
*"tudhadtam", vagy tudhattam? Már magyarul sem tudok, hogyaza!
A neten mindkettőből egy rakás van, megoszlanak a vélemények.
Fel fogom tenni a kérdést itt, valaki csak "tudhassa" (jajjaj!!!) ! ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!