Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Francia témákban lenne szükség...

Francia témákban lenne szükségem segítségre! Segítesz=)?

Figyelt kérdés

jövőhéten pénteken lesz vizsgám( szóbeli része)

meg vannak adva a témák, amiket én megírtam, de kéne egy kis segítség, leellenőrizni, hogy jó-e ...stb.6 mondatot kell tudni mondani minden témáról(10 téma van).Van esetleg itt jó franciás, aki írna nekem privátot ebben az ügyben?előre is nagyon szépen köszönöm:)

2010. máj. 13. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Oui, je peux t'aider si tu veux. Mais je ne fais pas tes devoirs à ta place, je les corriges s'il le faut!

( Igen, tudok segíteni, ha akarod. De a feladataidat nem írom meg helyetted, csak kijavítom, ha kell!)

Jó lesz így?

2010. máj. 13. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
** "corrige", pardon!
2010. máj. 13. 22:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Szia:)

Már írtam privit, megkaptad?

hova küldhetem a témákat?

=)

még egyszer köszönöm hogy segítesz!

2010. máj. 15. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, semmilyen üzenetet nem kaptam!

Igaz, hogy ma reggel a "válaszod érkezett" sem jött még meg a Gyakorikérdések-től...

2010. máj. 16. 07:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál nekem küldeni privátot? lehet, hogy visszafele sikerülne:)
2010. máj. 16. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Megkaptam az üzenetdet, kijavítottam, sőt át is fogalmaztam a témákat, amiket megadtál.

Ez volt szerda-csütörtökön. Azóta, gondolom, lett volna annyi időd, hogy akár itt, akár E-mailben leírd azt a csöpp szót, hogy köszönöm, nem?

Most történik velem harmadszor - és azt hiszem, utóljára -, hogy valakinek fordítsak vagy akár segítsek a fordításbanm vagy a magyarázatban.

Rendkívül neveletlen dolognak tartom, hogy valaki elfogadja a segítséget és az időt, amit valaki rájuk fordít, anélkül, hogy megköszönné.

Hogy a karakteredről és a nevelésedről mit gondolok, azt nem írom le ide... De ha az én gyerekem ilyen lenne, már rég kútbaugrottam volna.

A te anyát is tépheti a haját, nem irígylem!

2010. máj. 23. 18:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek tőled, megkaptam az e-mailedet, de sajnos azt is csak most tudtam elolvasni, mert nincs itthon internetem, barátnőmtől kell, hogy írjak.

Amúgy a vizsga egy héttel csúszik, mert megbetegedett a franciatanárom.

Mindenféleképpen írtam volna Neked, csak mivel szerdán megtudtam, hogy csúszunk, inkább másra tanultam amire kellett a suliban, így nem mentem fel a barátnőhöz, csak ma.

Kérlek ne haragudj rám!

Nagyon értékelem a segítségedet!hidd el, ha most nem írsz ide, én akkor is válaszoltam volna !

Nagyon szégyellem magam, de nem írhattam előbb:(

2010. máj. 24. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Jól van na, kicsit hirtelenharagú vagyok, lehet mondani...

De megkaptam a mailedet, úgyhogy áldás, béke, nincs harag. Nem tudhattam, hogy nem otthonról írtál.

Sok sikert a vizsgákhoz, máskor is segítek, ha kell!

U.I. Anyukadtól gondolatban utólag is bocsánatot kérek!

2010. máj. 24. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:

*"tudhadtam", vagy tudhattam? Már magyarul sem tudok, hogyaza!

A neten mindkettőből egy rakás van, megoszlanak a vélemények.

Fel fogom tenni a kérdést itt, valaki csak "tudhassa" (jajjaj!!!) ! ;) :D

2010. máj. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!