Hogy kell megoldani?
Senki sem fogyatékos, te nem tudod értelmezni, amit már KÉTSZER is leírt:
Minden négyzet téglalap. Ebből következik, hogy a fenti (#1) "ellenpéldád" hibás. Ugyanis van benne egy 2×2-es piros négyzet, ami téglalap.
Ezzel szemben senki sem állította, hogy minden téglalap négyzet lenne.
"Ugyanis van benne egy 2×2-es piros négyzet, ami téglalap."
Még mindig nem lehet felfogni,hogy a téglalap az nem négyzet,hanem négyszög?NÉGYSZÖG
X-edik próbálkozásom: Hogy számolod ki azt,hogy 5^2? (5 a négyzeten,a gyengébbek kedvéért)
"Még mindig nem lehet felfogni,hogy a téglalap az nem négyzet,hanem négyszög?NÉGYSZÖG"
Még mindig nem sikerült felfogni, hogy senki nem mondta azt, hogy a TÉGLALAP AZ NÉGYZET????
@#13
Most felmerült bennem a kérdés,hogy egy hatalmas troll vagy.Ha megér annyit,hogy mélysötétnek nézzenek,akkor hajrá!
# 15/15 Időpont ma 13:56
Személyeskedhetsz! De Te vagy az értetlen!
A TÉGLALAP NEM NÉGYZET
A NÉGYZET NEM TÉGLALAP
NÉGYZET NEM EGYENLŐ TÉGLALAP
TÉGLALAP NEM EGYENLŐ NÉGYZET
NINCS OLYAN TÉGLALAP,AMI NÉGYZET ÉS NINCS OLYAN NÉGYZET,AMI TÉGLALAP
AMIT ÍGY VAGY ÚGY ÍRNAK ITT,HOGY A NÉGYZET TÉGLALAP VAGY A TÉGLALAP NÉGYZET,AZ MINDKETTŐ ORBITÁLIS BAROMSÁG.
# 17/17 Időpont ma 14:11
Na így már értem! Megnyugodtam!
Nem én vagyok a "sötét".
De vitatkozni veled innentől fogva felesleges!
EZ NEM VITA :)
Csak próbálom elmagyarázni a fogalmi tévedéseket.És le vagyok döbbenve,hogy többen is vannak,akiknek ezeket el kell magyaráznom.
"EZ NEM VITA"
Ja, doctrina diktatúra van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!