Láttad? A Rózsa neve című filmnek kéne tudnom a végét! Kérlek!
Nagyvonalakban le is lehetne írni, hogy miről szól, de nagyjából a netről le tudom nézni, viszont a végét sehol se írják..
Előre is nagyon köszi!
Első vagyok..
Bocsi,rosszul írtam.Tényleg Rózsa neve a címe:)
Sean Connery játszik benne...
Őt mint papot megbízzák,hogy nyomozzon halálesetek ügyében..Vele van az papinasa is..Meddig láttad? hogy ne írjam le az elejétől..
Én vagyok..
A film vége az,hogy a nyomozópap megtalálja a titkos könyvtárat és a görög írónak a könyvét amiért öltek..Kiderült,hogy a vak,és öreg pap ölte meg mindegyik papot úgy,hogy a titkos könyv lapszéleit méregbe áztatta.Ezért volt minden halottnak kék az ujja és a nyelve(amikor lapozták a könyvet mindig megnyalták az ujjukat,és így lapoztak a következő oldalra)
A vak pap nem akarta,hogy a világtudomására jusson,hogy a görög Arisztotelész élő személy volt,és a könyv létezett..Ezért magával együtt felgyújtotta a könyvtárat..A nyomozópap és a segédje épp,hogy ki tudott menekülni a könyvtár labirintusából..Szóval a bűntény megoldva...Nagyjából ennyi..(Ja,és a végén a lányt akit máglyára akartak küldeni megmenekült..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!