Olaszra kellene lefordítani néhány mondatot, viszont a webfordításos opciók nem jönnek be, valaki tud segíteni, tud olaszul?
Olaszul beszélők vannak itt, de mentalisták nincsenek...
Írd le a fordítandó szöveget, aztán meglátjuk, mit tehetek :)
Először jártam Olaszországban,fáradt voltam és éhes,megláttam ezt az éttermet,felragyogott a szemem,végre egy hely,ahol ehetek.Bementem,rendeltem,a pincérek nagyon kedvesek voltak,hamar feltálalták az ételt,nagyon ízletes volt.Az egyik kedvenc helyemé vált azóta.
Azért szeretem ezt a helyet,mert szép környéken van,jól néz ki,tiszta,és nagyon jól érzem magam itt.
Ero la prima volta in In italia, ero stanco/a ed avevo fame quando mi sono accorto/a un ristorante. Finalmente un posto, dove posso mangiare.-Pensavo.
Sono entrato/a, ho ordinato. I camerieri erano molto gentili, hanno servito il cibo presto, era molto squisito. É diventato uno di miei posti preferiti.
Mi piace questo ristorante perché, si trova in bell'ambiente, é bello, pulito e mi sento molto bene qui.
kéretik felpontozni!:)
Én akartam! :( Gonosz vagy, hogy megelőztél! :(
de azért felpontoztalak :)
nekem is tudnátok segíteni? e-mail címem:
loveyoumanson@vipmail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!