Valaki ki tudná nekem ezeket számolni?
2016. dec. 20. 16:52
1/7 anonim válasza:
Ha nem csinálod meg a házit, soha nem fogod megtanulni ezeket a dolgokat. Mit fogsz így csinálni dolgozatnál?
Azért ez egy egyáltalán nem nehéz feladat.
2/7 anonim válasza:
Hol akadtál el?
Ha lemásolod a megoldást az nem segítség.
4/7 anonim válasza:
Melyik rész nem megy? Írd le, eddig mit próbáltál, és szívesen rávezetünk a megoldásra. Talán még a szádba is rágjuk, ha kerül valaki elég jószívű. De nem, ne várd el, hogy mi ide leírjuk, és te lemásold. Nincs értelme.
5/7 Tom Benko válasza:
Én felírtam a Kirchoff-egyenleteket, majd Gauss-elimináltam. Sikerült.
6/7 anonim válasza:
Tom Benko: Akkor szerintem túlkomplikáltad. A párhuzamosan kötött ellenállásokon levő feszültségekről mit tudunk (Kérdező, ez neked is szól, ez a feladat kulcsa, és azért nem írom le, hogy magad gyere rá)? Ezután pedig az Ohm-törvény is megoldja, matematikailag egyszerűbb, ezért én inkább így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!