Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Melyik a legjobb puska? Amire...

Melyik a legjobb puska? Amire sokat lehet írni? És nem feltűnő! (Többi lent)

Figyelt kérdés

Holnap fizikából NAGY dolgozat, és csak ma szóltak! És 3 anyyag van összefoglalással eggyüt! Ennyit ennyi idő alatt LEHETETLEN megtanulni!!!

Tudtok jó puskákat ami nem feltűnő? És azoknak használatát? Légyszi nem mondjátok hogy ne puskázzak mert az én helyembe ti is ezt tennétek!!!

13/l

2016. dec. 15. 11:49
1 2
 11/17 Tom Benko ***** válasza:
46%
Agy. Szinte kimeríthetetlen mennyiséget lehet rá írni, csak eleinte kicsit nehezen fog a ceruza rá. Szokni kell.
2016. dec. 16. 10:20
 12/17 Tom Benko ***** válasza:
@4: Nem puskáztam, se általánosban, se gimiben. Egyetemen egyszer, az az egy ZH-m lett egyes.
2016. dec. 16. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Nos hát nem tudom nálatok milyen általánosban a fizika, de nekem mindig bőven elég volt annyi, hogy a képleteket felírtam puskába biztos ami tuti ziher és ÉRTELMEZTEM ŐKET. Tudd hogy mi mit jelent, így egy képletből jó eséllyel kikövetkeztetheted az elméleti kérdéseket is, hiszen azok is szinte mindig egy-egy összefüggésre kérdeznek rá, amik ugye a képletekben vannak.

A képletek felírását nem kell túlbonyolítani, ráírhatod egy darab papírra és csók.

Egyébként nem kell jönni itt az álszenteskedéssel, egyetemen is nagyon sokszor van olyan, hogy a tanár engedélyezi vizsga közben bizonyos anyagok, segédletek, képlettárak használatát. Nem az a lényege a fizikaoktatásnak, hogy szerencsétlen gyerek bemagoljon képleteket.

2016. dec. 16. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Függvénytáblát lehet használni? Mert h igen, akkor minek puska?
2016. dec. 16. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Gimiben sem használhatunk a dogáknál 20 képlethez fgv.táblázatot, általánosban arra a pár db, 3 betűs képlethez tuti nem engedik.

Egyébként igen, oda kell figyelni órán, és nincs ilyen gond.

puska: rotring hegyét benyomod, és a fém részével ráírod a füzetre/könyvre. Fényben látszik majd.

2016. dec. 19. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Már hogyne lehetne megtanulni? Van rá egy napod, és csak három anyag! Mi nemrég az egész féléves anyagból írtunk TZ-t, de amikor szóltak pont beteg voltam. Előtte való nap tudtam meg, mert a beszélgetős csoportban valahogy kiforogta a szó. Ez volt este 9-kor. Na akkor gép ki, és tanulás. Nem 3 anyag volt, hanem egy egész félévi. A fogalmakat megtanultam éjszaka, reggel pedig a mértékegységeket és a számolásokat. összesen 3 órát tanultam rá. Voala! Hibátlan lett. Nem egyből a puskára kell gondolni, meg lehet tanulni, ha akarod. Azért kíváncsi vagyok neked hanyas lett.

14/l (8. osztály)

2016. dec. 29. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, ti nem tudom milyen tempóban tanultok, mert nekünk 2 óránk van egy héten és minden órán más anyagot veszünk. Az évben kb 3 tz van minden órán felelunk, de csak azok akik 1-2-re állnak. Barátnőm 3x felelt idén én Meg egyszer sem. Tavaly is csak azért feleltem egyszer, mert hiányoztam a tznél.
2016. dec. 29. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!