Melyik a legjobb puska? Amire sokat lehet írni? És nem feltűnő! (Többi lent)
Holnap fizikából NAGY dolgozat, és csak ma szóltak! És 3 anyyag van összefoglalással eggyüt! Ennyit ennyi idő alatt LEHETETLEN megtanulni!!!
Tudtok jó puskákat ami nem feltűnő? És azoknak használatát? Légyszi nem mondjátok hogy ne puskázzak mert az én helyembe ti is ezt tennétek!!!
13/l
1! Valaszolo: a mai fitalok koreben mar ciki jo tanulonak lenni, kotve hiszem h egyetemre akar menni.
A fizika az egyik leglogikusabb tantargy, szovan nem, en nem tennem ezt. Sot, biztos durvat mondok, kapaszkodj meg: en figyeltem volna orakon, igy nem 1 nappal elotte kapnek eszbe.
Vegyel fel szoknyat, es tedd a harisnyad ala.
Mi? Komolyan? Ti nem puskáztatok általánosban/gimiben? Mindenki puskázott... és igen, lehet a egyetemekkel jönni, de általánosban nektek is nagy teher lett volna mennyiségileg egy olyan volumenű teher, amit most az egyetem pakol ránk.
Szoknya harisnya jó ötlet, képletek mehetnek tűfilccel körömre, aztán átlátszóval fixálni, hogy ne maszatolódjon le. Számológép tokjára írtam még rá halványan ceruzával. esetleg ha hosszú hajad van, felvenni diktafonnal a tananyagot és doga közben hajaddal eltakarva visszahallgatod, illetve cipőtalpamra ragasztottam cetlit.
de általánosban nektek is nagy teher lett volna mennyiségileg egy olyan volumenű teher, amit most az egyetem pakol ránk.
Ez egy eleg meresz kijelentes. Altalanosban napi minimalis raforditassal lazan hozhato volt az 5-os. Egyetemen a legokosabb ember is kifarad egy 6 hetes vizsgaidoszakban. Egyszeruen ma mar segghulye, szuleik altal elhanyagolt, lusta es fajdalmasan eletkeptelen gyerekek vannak.
Ez függ az intézménytől is és a tanártól is.
Én is puskáztam általánosban/ gimiben pár alkalommal, általában fizika/kémia órákon, mert nem voltak az erősségeim. Lehet, hogy belőle kiváló közgazdász lesz nagykorában, de nem szabad elítélni valakit azért, mert nem áll rá az agya egy bizonyos tárgyra.
szerintem picit eltértünk a tárgytól, de a gyerek személyiségéről a környezete tehet, az oktatás milyensége pedig alapvetően rendkívül komplex. Tehát én nem fognám arra, hogy "a mai kor gyermeke".
Na mindegy, remélem jól sikerül ettől függetlenül a kérdező dolgozata, mert egyébként ő csak ötleteket kért, nem pedig kiírta dolgozat közben a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!