Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Melyik a legjobb puska? Amire...

Melyik a legjobb puska? Amire sokat lehet írni? És nem feltűnő! (Többi lent)

Figyelt kérdés

Holnap fizikából NAGY dolgozat, és csak ma szóltak! És 3 anyyag van összefoglalással eggyüt! Ennyit ennyi idő alatt LEHETETLEN megtanulni!!!

Tudtok jó puskákat ami nem feltűnő? És azoknak használatát? Légyszi nem mondjátok hogy ne puskázzak mert az én helyembe ti is ezt tennétek!!!

13/l

2016. dec. 15. 11:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Lehetetlen? :D Hahhahah, majd egyetemen meglátod!
2016. dec. 15. 12:05
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
Ennyire buta vagy, hogy még puskát sem tudsz írni?
2016. dec. 15. 12:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

1! Valaszolo: a mai fitalok koreben mar ciki jo tanulonak lenni, kotve hiszem h egyetemre akar menni.

A fizika az egyik leglogikusabb tantargy, szovan nem, en nem tennem ezt. Sot, biztos durvat mondok, kapaszkodj meg: en figyeltem volna orakon, igy nem 1 nappal elotte kapnek eszbe.

Vegyel fel szoknyat, es tedd a harisnyad ala.

2016. dec. 15. 15:21
 4/17 anonim ***** válasza:
31%

Mi? Komolyan? Ti nem puskáztatok általánosban/gimiben? Mindenki puskázott... és igen, lehet a egyetemekkel jönni, de általánosban nektek is nagy teher lett volna mennyiségileg egy olyan volumenű teher, amit most az egyetem pakol ránk.

Szoknya harisnya jó ötlet, képletek mehetnek tűfilccel körömre, aztán átlátszóval fixálni, hogy ne maszatolódjon le. Számológép tokjára írtam még rá halványan ceruzával. esetleg ha hosszú hajad van, felvenni diktafonnal a tananyagot és doga közben hajaddal eltakarva visszahallgatod, illetve cipőtalpamra ragasztottam cetlit.

2016. dec. 15. 22:18
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

de általánosban nektek is nagy teher lett volna mennyiségileg egy olyan volumenű teher, amit most az egyetem pakol ránk.

Ez egy eleg meresz kijelentes. Altalanosban napi minimalis raforditassal lazan hozhato volt az 5-os. Egyetemen a legokosabb ember is kifarad egy 6 hetes vizsgaidoszakban. Egyszeruen ma mar segghulye, szuleik altal elhanyagolt, lusta es fajdalmasan eletkeptelen gyerekek vannak.

2016. dec. 15. 22:39
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Ez függ az intézménytől is és a tanártól is.

Én is puskáztam általánosban/ gimiben pár alkalommal, általában fizika/kémia órákon, mert nem voltak az erősségeim. Lehet, hogy belőle kiváló közgazdász lesz nagykorában, de nem szabad elítélni valakit azért, mert nem áll rá az agya egy bizonyos tárgyra.

2016. dec. 16. 00:02
 7/17 anonim ***** válasza:
30%
Nem arrol van szo, hogy pl. van aki sir egy matekfeladat folott, de kozben jo a nyelverzeke. A mentalitas kerult a beka se.ge ala. A mai gyerekek szemeben nincs erteke a konyveknek, az iskolanak, a tudasnak, nincs amibio, nincs tudasvagy, nincs tekintelye se tanarnak, se szulonek. Nezd meg itt is a kerdeseket. Bukasra all bilogiabol a gyerek, es kapott egy badandot otthoni feladatot. Egy nappal elotte, este leirja a kerdesekeket es oldja, hogy valami jolelku, unatkozo kommentelo megoldja neki, eszebe nem jutna elovenni a tankonyvet. Kotelezo olvasmanyokrol tesznek fel olyan kerdeseket, ami siman kiderulnek a roviditett valtozatba, de nemhogy a teljes konyvet, meg a roviditett valtozatot is lustak elolvasni, inkabb itt varjam a valaszt.
2016. dec. 16. 00:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj az elirasokert. Szoftverfrissitesre varok, mar nagyon nem ugy mukodik a kijelzom, ahogy kene
2016. dec. 16. 00:27
 9/17 anonim ***** válasza:

szerintem picit eltértünk a tárgytól, de a gyerek személyiségéről a környezete tehet, az oktatás milyensége pedig alapvetően rendkívül komplex. Tehát én nem fognám arra, hogy "a mai kor gyermeke".

Na mindegy, remélem jól sikerül ettől függetlenül a kérdező dolgozata, mert egyébként ő csak ötleteket kért, nem pedig kiírta dolgozat közben a kérdést.

2016. dec. 16. 01:04
 10/17 anonim ***** válasza:
A kerdes megfogalmazasbol sut az ostobasag. Tenyleg mindegy, en se kivanok Neki rosszat.
2016. dec. 16. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!