Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Megszánna valaki egy fogalmazá...

Megszánna valaki egy fogalmazással?

Figyelt kérdés
Gondolataim a globalizációról címmel kéne írnom, de az a baj, hogy igazából alig van bármi gondolatom. Ráadásul 250 szavas kéne és holnapra. :(

2016. okt. 26. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Senki nem fog megszánni. Ha nincs saját gondolatod, hát akkor beírod a keresőbe, hogy globalizáció, és az egyes cikkekből összeszedsz egy 250 szavas fogalmazást..
2016. okt. 26. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Képtelenség

A legtöbb cikk tele van politikával, amit a suliban nem szeretnek

2016. okt. 26. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudod, ha nem a kifogásokat keresnéd arra, hogy miért nem megy ez neked/miért nem akarod megcsinálni, már rég kész lennél.
2016. okt. 26. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd ki belőle a politikát. Bár nem értem mi az, hogy "nem szeretik". Történelemből szinte csak azt tanulsz, angol szóbelin meg még tétel is. 250 szó az rettenetesen kevés, de egyébként nem baj, ha valamiről nincs véleményed vagy gondolatod. Ezért kell a témának utána olvasni, kicsit elmerülni benne, hogy ki tudj alakítani magadnak valami véleményt. Kár, hogy holnapra kell és most jutott eszedbe.
2016. okt. 26. 17:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek

Összedobtam valamit, de igazából a többiek is tök tanácstalanok :/

Földrajzra kéne, de nem is vettük át az anyagot csak hozzánk vágta hogy na akkor fogalmazás :(

2016. okt. 27. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem egészen értem, hogy a földrajzhoz mi köze.
2016. okt. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!