Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnátok nekem mondani olyan...

Tudnátok nekem mondani olyan termékeket, amiknek van egy konkurens termékük? Pl: m&m-s és smarties bővebben leírásba

Figyelt kérdés

Előadást kell készítenem 1 olyan termékről (és a konkurens termékéről) de sajnos nem igen van ötletem. Előszőr a Samsung S5 és Iphone 5s közti konkurenciáról szerettem volna készíteni a partneremmel, de az ilyen legalapvetőbb különbségeket (Nike-Adidas, Pepsi Cola-Coca Cola, Iphone Samsung) megtiltották. Ugyhogy most nem igazán van ötletem, mindenképp szeretnék olyat ami érdekes, sokat lehet róla írni, és olyan dolog, amit már használtam/ettem/ittam, és van tapasztalatom róla. Nyilván ezt ti nem tudhatjátok, ezért kérem hogy minél többet írjatok, ami eszetekbe jut, hogy ki tudjam választani azt ami közel áll hozzám és amiről szívesen írnék.

Köszönöm!!

2016. okt. 23. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Pl. kül. fénymásoló papírok
2016. okt. 24. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Kozmetikai cikkeknél is van csomó
2016. okt. 24. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Kézkrémek/testápolók
2016. okt. 24. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Gilette-Wilkinson

Daiwa-Shimano

Milka-Boci(nem tudom, hogy ez megfelel-e)

Chio-Lays(azt hiszem, hogy más cég gyártja)

Audi-BMW

Ronaldo-Messi vagy Barca-Real :D

Most ennyit tudtam hirtelen mondani.

2016. okt. 24. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, eszembe jutott még egy pár:

Intel-AMD

Marlboro-Dunhill

2016. okt. 24. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!