Tudnátok nekem mondani olyan termékeket, amiknek van egy konkurens termékük? Pl: m&m-s és smarties bővebben leírásba
Előadást kell készítenem 1 olyan termékről (és a konkurens termékéről) de sajnos nem igen van ötletem. Előszőr a Samsung S5 és Iphone 5s közti konkurenciáról szerettem volna készíteni a partneremmel, de az ilyen legalapvetőbb különbségeket (Nike-Adidas, Pepsi Cola-Coca Cola, Iphone Samsung) megtiltották. Ugyhogy most nem igazán van ötletem, mindenképp szeretnék olyat ami érdekes, sokat lehet róla írni, és olyan dolog, amit már használtam/ettem/ittam, és van tapasztalatom róla. Nyilván ezt ti nem tudhatjátok, ezért kérem hogy minél többet írjatok, ami eszetekbe jut, hogy ki tudjam választani azt ami közel áll hozzám és amiről szívesen írnék.
Köszönöm!!
Gilette-Wilkinson
Daiwa-Shimano
Milka-Boci(nem tudom, hogy ez megfelel-e)
Chio-Lays(azt hiszem, hogy más cég gyártja)
Audi-BMW
Ronaldo-Messi vagy Barca-Real :D
Most ennyit tudtam hirtelen mondani.
Utolsó vagyok, eszembe jutott még egy pár:
Intel-AMD
Marlboro-Dunhill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!