Segítene képleírásban angolból?
ennyit tudtam írni:
This is a colour picture of a man who is phoning. In the background there are lots of trees, so I think it was taken in the natrue, maybe in the forest. The man in the middle of the picture is wearing a claret robe and there is a feather in his hat. I can’t say it for sure but maybe there is a sword with him.
This is a colour picture of a man USING A PHONE.
Szerintem itt jól rá lehetne menni a hagyományos vs. modern világ témára. A ruha amiben van az egy tradicionális ruházat, a telefon meg ugye a modern világhoz tartozik. Valami ilyesmit el tudnék képzelni:
'A mai világban nehéz megtalálni az egyensúlyt a tradicionális értékek és a modern lehetőségek között. Ha jól tudjuk integrálni a hagyományokat az új technológiával akkor tudnak majd a régi értékek tovább élni'
Köszi, jól fordítottam?
In the world today is hard to find the balance between traditional values and modern facilities. If we can integrate traditions with the new technology then old value can live onward.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!