Német órára kéne a nyári szünetről 5 mondatot írnom, de semmit sem tudok?!
Holnapra kéne megírnom ezt az 5 mondatot, de nem tudom hogyan csináljam. A múlt tanévben 5-ös voltam németből, de ennek ellenére majdnem minden kiment a fejemből a nyáron. Van elképzelésem arról, mit szeretnék írni, ide leírom, csak légyszíves valaki segítsen lefordítani németre. Nagyon kéne!
Nekem nagyon jól telt a nyári szünet. Sok szép helyen jártunk. Voltunk Pécsen, nagyon tetszett a város, sok látnivaló volt. Kőszegen, ahol számomra a legérdekesebb a vár volt, amelyet 1532-ben Jurisics Miklós és a várvédők hősiesen megvédtek, Szulejmán szultán katonáit legyőzve. Budapesten, ahol sajnos épp vihar volt, de ennek ellenére, jól éreztük magunkat.
Légyszíves segítsetek!:)
Gondoltam, hogy lesz ilyen válasz.
Figyelj, nem azért akarom lefordíttatni mással, mert lusta vagyok, hanem azért mert nem sikerül. Próbálkozom, de kb. 0%-on vagyok! Továbbra is várom a válaszokat, remélem azért valaki segít, ha nem többet akkor legalább csak pár mondat erejéig.;)
1. mondat
Die Sommerferien sind für mich sehr gut (angenehm) vergegangen.
Köszönöm utolsó, de már nem kell,
nagy nehezen, de sikerült megcsinálnom az 5 mondatot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!