Hol tudnék olyan embert találni aki megírja a szakdogámat?
Először is, szerintem aki eljut a főiskoláig, ráadásul a szakdogáig is, annak egyrészt a minimum hogy megírja maga, másrészt meg szerintem annak már nem is olyan nehéz mint amilyennek tűnik. Én most írtam fél éve a szakdogámat, totál paráztam az egésztől aztán a végén most kb olyan érzés, mint amikor utólag visszanézel az érettségire... :D Én már csak magam miatt is megcsinálnám, én sokszor puskáztam egyetem alatt, de soha sem tudtam volna megtenni, hogy mással iratom meg a szakdogám.
Amúgy meg én sulis fb csoportban néznék körül, nyilván legegyszerűbb lenne kiírni, de ezt nyilván nem lehet, ezért én nézném, hogy ki aki máskor is vállal ilyen beadandókat pénzért, vagy korepet stb, szoktak lenni ilyen hirdetések hök-nél stb hogy ilyen olyan korepet vállal valaki, talán azokat meg lehet próbálni, amúgy meg gondold végig hogy kik a nagyon pengék, a szakon, és próbálj meg írni nekik üzenetet, nyilván úgy h fizetnél is érte.
De komolyan bátorítalak, hogy próbáld meg, kérj segítséget, ülj be könyvtárba a szabó ervin nagyon fain, én is azt hittem hogy biztos nem fog menni, és mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!