Rómeó és Júlia, miért tetszett és miért nem?
Bocsi h ezzel jövök csak olvasónaplót kell belőle csinálni, és az lenne a kérdésem h miért tetszett nektek és miért nem + indoklás
pls segítsetek
Tetszett, mert romantikus, és én is az vagyok. Szeretem, ha emberek tűzön-vízen át szeretik egymást. Tetszett, mert vicces is, nem csak komoly részek vannak benne. És tetszett, mert Shakespeare csodálatosan fogalmaz.
Nem tetszett, mert a semmiért haltak meg, egy félreértés miatt. Nem tetszett, mert értelmetlennek éreztem az erőszakot benne. És nem tetszett, mert a vége miatt soha nem tudjuk meg, hogy meddig tartott volna ki ez az erős érzelem, fellángolás volt vagy igazi szerelem.
Ami nem a mű sajátja, de nem tetszik, hogy ötévente lehúznak róla még egy bőrt, és folyton feldolgozzák, felújítják, átdolgozzák, stb. Van, ami eredetiben a legjobb.
Remélem, segítettem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!