A Fekete István:Bogáncs Milyen helyszinek vannak a regényben?
Pl. Budapest - itt lakik Tutajos és Bütyök, itt járnak iskolába.
A Kis-Balaton - itt nyaralnak és ismerik meg a nádast és a természetet István bácsi (Tutajos nagybátyja), és az öreg csősz, Matula segítségével.
Atyám, de hülye vagyok! :-(
Szépen leírtam neked a Tüskevár helyszíneit, rosszul olvastam a kérdést.
Bogáncs egy birkaakolban születik, aztán egy másik juhász ellopja.
Él egy idős bácsival, aztán egy cirkuszban, megfordul egy rendőrkapitányságon is egy rablással kapcsolatban, majd újra a cirkuszba kerül.
Abban a városban, ahol a cirkusz éppen játszik, felismeri az öreg számadó szagát, és őt követve visszakerül eredeti gazdájához.
Julianna amit leírtál az jó, csak nem sorrendben van.
Először is egy birkaakolban születik, ott él.
Utána elszökik vadászni, de fennakad egy nyúlhurokban, innen menti ki Dodó a bohóc, ez után a cirkuszban él.
A cirkuszból ellopja egy juhász, de tőle még útközben megszökik, így kerül egy öregemberhez Iharos Gáspárhoz. Mikor az öreget megpróbálják kirabolni valóban megfordul a rendőrségen is. Mikor Iharos Gáspár meghal annak barátja a patikus veszi magához. Onnan visszakerül a cirkuszba, ahol rátalál az eredeti gazdája és hazaviszi az akolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!