Van ötletetek? (Toldiból)

Figyelt kérdés
arról van szó hogy iskolába a toldiból fogalmazást kell írni ugy hogy bence levele toldi lőrincnéhez vagy toldi lőrincné levele lajos királynak.olyasmit kellene ha bence ír levelet toldi lőrincnének akkor elmondja hogy van miklós meg mesél mi történt miklósról a toldi lőrincné levele lajos királynak az pedig hogy védelmezi toldiné miklóst meg mesél róóla is meg györgyről is.ha tudtok létszi segítesetek .egyébként azért nem is nagyon tudok mit írni vagyis tudnék csak nem tudok olyan régies szavakat.írhattok pár mondatos fogalmazást is segítsségül vagy annyi is elég ha régies szavakat .előre is köszönöm
2010. ápr. 10. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:

1, Használj meg nagybetűt és tagold a nyomorult szöveget, mert ez így kb. érthetetlen.

2, Olvastad?

a) Igen -> írd meg egyedül a házid

b) Nem -> olvasd el és írd meg egyedül a házid

3, Vegalább vázold fel mit akarsz írni. ÉRTHETŐEN.

2010. ápr. 10. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:

tod mit?nem érdekel a válaszod.hülye kis... vagy.már elnézést.de akkor is nem mind1 az hogy kis vagy nagybetű??siettem.tudod nem ér rá mindenki kis meg nagybetűzni mint te.van jobb dolgom is mint hogy ott nézzem hogy jajj véletlen kisbetű lett a nagybetű helyett.

egyébként ha tényleg ilyen érthetetlen a szöveg akkor mindenkitől elnézést.de szerintem azért érthető.vagy nem tudom.

2010. ápr. 10. 18:03
 3/8 A kérdező kommentje:
és egyébként meg olvastam.beee.
2010. ápr. 10. 18:05
 4/8 A kérdező kommentje:
és nem fogom VEGALÁB felvázolni mit akarok.azt még te izélsz velem.pff.
2010. ápr. 10. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha segítséget vársz, visszavehetsz az arcodból. Amúgy segítettem volna. Buktad.
2010. ápr. 10. 18:30
 6/8 A kérdező kommentje:
buktam.ennyi.majd megírom valahogy.egyébként tényleg bocsi csak kicsit rossz napom volt.
2010. ápr. 10. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az, hogy helyesen írj, nem idő kérdése. Ha mást nem is, de legalább a Lajos király nevét írhattad volna nagy kezdőbetűvel.

Azért írok neked régies szavakat. Igaz, nem a Toldiból. Hogy láss ilyent is

"Lássátok feleim szümtükkel, hogy mik vogymuk?

Por isa homu vogymuk"

2010. ápr. 10. 22:13
 8/8 A kérdező kommentje:
JJó majd legközelebb írom nagybetűvel de akkor is siettem.Már írtam hat oldal levelet és még egyik se sikerült normálisan.
2010. ápr. 11. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!