Hogyan építsem fel a kutatási tervemet? Fontos!
Figyelt kérdés
Tudna valaki segíteni egy kutatási tervet összeállítani a ? Már a nagyját megcsináltam, de sajnos a tanár nem mondja el, hogyan kellene kinéznie,hogyan haladjak tovább, mondván, hogy egyedül jöjjek rá. Eléggé nagy tétje van, és már kétségbe vagyok esve, mert nem tudom mi tévő legyek. Nem ismerek senkit, aki segíteni tudna.2016. máj. 8. 18:36
11/12 A kérdező kommentje:
Te ennyire hülye vagy? 10 szakirodalmakat olvastam már el hozzá. Foggalmad sincs a dolgokról. Szerencsére vannak itt értelmes emberek is akik segítenek. Nem azt kértem te értetlen, hogy írjak meg helyettem hanem, hogy segítsenek felépíteni. Ugyanis a háromnegyedét már megcsináltam, csak nem megy a folytatás. Szerintem menj és okoskodj máshol, mert itt senkinek nem jön be ez a stílus. Nem tudom van e ember aki elviseli a személyiségedet. Egy buta ember vagy. Magadat minősíted azzal ahogy megnyilvánulsz. Nevetséges :-) nyilván te tökéletes ember vagy, és még soha nem szorultál segítségre, mert te professzorként születtél meg. :-)
2016. máj. 9. 22:28
12/12 anonim válasza:
Először tanulj meg magyarul fogalmazni, meg ragozni az igéket.
Elmondtam mi a dolgok menete, világosan rávezettelek -építő kritikaként- a helyes útra. Ha nem érted olvasd vissza. Sőt javaslom, ha véletlenségből átnyomkodnak valahogy a szakdogáig (mondjuk erre nem sok esélyt látok ilyen hozzáállással), akkor előtte is még legalább egy évvel olvasgasd többször amit leírtam, azért hogy tudd hogyan kell témát/oktatót választani.
Látom, még kellő tapasztalat hiányában nem egészen világos számodra, h. főiskolán/egyetemen hogyan, merre, meddig, de majd ha megvilágosodsz, rájössz hogy nekem ban igazam.
Nem várom, hogy ezt most lásd be, hiszen ehhez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!