Hogyan búcsúztassam a 12. osztályosokat, ha én is az vagyok?
Figyelt kérdés
Mint végzős a többi végzős nevében is én mondom a búcsúztató beszédet.2010. ápr. 2. 22:21
1/2 anonim válasza:
Nálunk poénosra vették.
"Mi marad utánunk? Egy rejtély. Mi csöpög az alagsorban abban a fél literes palackba" (tényleg ritka undi volt, vmi sárga lötty jött egy csőből)
"Bizonyos dolgok továbbra is összekötnek minket: ide valami nyálas és a zellerben dús menza."
Aztán még bocsánatot kért a 11. osztálytól, hogy miattunk állnak már ott 3 órája, meg ilyenek.
Ha tudsz valami ilyet írni úgy, hogy természetes lesz és nem erőltetett, akkor tuti siker :)
2/2 anonim válasza:
Gondolom szöveget kell írnod és majd felolvasnod. Nálunk nem volt poénos, ez iskolafüggő, de inkább legyen hivatalos- szerű. Ha jól tudsz fogalmazni nem lesz gond, csak majd nézesd át a magyartanároddal, vagy ofővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!