Német fogalmazás a telefonomról?
Nagyon egyszerű mondataim vannak és nem is sok (ha eszetekbe jut még több mondat akkor nagyon szívesen fogadom :) ) ( nagyon "óvodás" mondatok de még kezdő vagyok)
Van egy érintő képernyős/ okos telefonom 4 éve. Sokat szoktam rajta zenét hallagtni, internetezni, játszani, fényképezni, telefonálni és üzenetet írni. Segít a házi fealdatban is. Sok képem, alkalmazásom és zeném van rajta. Sok hely van rajta.Szeretem személyre szabni.
Hirtelen ennyi, előre is köszönöm!! :)
Szótárról hallottál már?
Google fordítóról?
Minek van okostelefonod, ha nem tudod hsználni? Nem csak játszani kell ám tudni rajta, használd fel a fordításhoz is! 4 év alatt erre rájöhettél volna...
Rendben, köszönöm szépen! :) (Nem mellesleg 4 év alatt arra is rá jöttem, hogy ezek az internetes fordítók,nem túl megbízhatók. Ezért kértem a ti segítségeteket abban, hogy lefordítsátok ezt a pár mondatot. Nem szerettem volna egy összecsapott házi feladatot kiadni a kezemből.)
Valakit megkérhetnék arra, hogy a kérdésben feltett mondatokat lefordítaná nekem németre :) Előre is köszönöm az érdemleges válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!