Holnap Fizika TÉmazárót írok az elektromágneses indukcióból és a váltakozó áramból. Mozaikos könyvünk van és Nyolcadikos vagyok. Valaki eltudja küldeni nekem a feladatokat, vagy a megoldásokat? (masszancs@gmail.com) :-) Köszönöm.
Hát köszi mindenkinek.
De megtanultam és tudod, a kérdések nem azért kellettek,mert nem tanultam, csak azt akartam tudni,hogy van e benne olyan kérdés amit nem tudok megoldani.
Egyébként kb. olyan négyes lesz mert nekünk a szorgalmit is meg kell csinálni és az nem annyira sikerült.
Légyszi ha megkaptátok, és ha letudod fényképezni, akkor küld el a kérdéseket, vagy ha emlékszel néhányra, akkor írd le őket!!! A vagy B változatot írtál?
Amúgy szerintem lényegtelen, hogy mit mond a tanár, hogy melyiket írd le. Én mindíg azt írtam meg, amelyik nekem a szimpatikusabb volt.
Amúgy nemkem meglennének a TZ feladatok, ha nem lennék ilyen idióta, mert a legelső témazárónál szinte mindenkinek javítót kellett írnia (nekem és még 2 gyereknek), és akiknek nem kellett írnial, azokközül csak nekem osztották ki a TZ feladatlapokat, és a tanár még csak nem is szólt, én meg bebugáztam. Csak a probléma az volt, hogy én azzal a hülye fejemmel nem néztem bele és a füzetnek a fele ki volt tépve, de ezt persze csak akkor vettem észe, amikor már itthon voltam. Pedig simán látszik, hogy valami nem stimmel, mert nagyon vékony a füzet. Így körülbelül megvan az első és az utolsó témazáró A és B változatának a fele!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!