Melyik témát választanátok? (filozófia beadandó feladat)
Figyelt kérdés
Hello! Szükségem lenne egy kis segítségre. :D
Filozófia tantárgyból kéne beadandót csinálnom, a terjedelem maximum 2 oldal, 12 pontos betűvel, szóval szerencsére nem kell sokat írni. Viszont már a témaválasztásnál bajban vagyok, nagyon messze áll tőlem ez a tantárgy és először is azt szeretném tudni, hogy szerintetek melyik téma a legkönnyebb.
Van 5 rövid blogbejegyzés, és a bejegyzések végén vannak kérdések. A kérdésekre kell választ adni a beadandóban.
Ha van egy kis ideje valakinek, akkor légyszi kukkantsatok bele és írjátok le, hogy szerintetek melyik a legkönnyebb. :D
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
2016. febr. 15. 16:09
1/3 anonim válasza:
3. 5. nekem a legsúlyosabb, én a könnyedebb irányába mennék, a művészet felé. A majom és a festészet lenne a választásom.
2/3 anonim válasza:
Talán én is a majmosat választanám, de biztos, hogy az első háromból választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!