Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha körülbelül az Aranyember...

Ha körülbelül az Aranyember c. könyvből elolvasnék úgy 150 oldalat, sikerülne a teszt?

Figyelt kérdés

Jókai Mór-Aranyember

Még 2 napom van arra hogy elolvassam.ha mind a 2 napon olvasnék belőle,akkor is csak max +100 oldalat tudnék elolvasni.Nagyon sok fontos információ van a könyv végén? Ha olvasnék tartalmat is hozzá,akkor lenne esélyen,hogy a tesztet ne a legrosszabbul írjam meg?

2010. márc. 27. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi gátol meg, hogy elolvasd? P:

Tájleírásokat tudod kihagyni max.

2010. márc. 27. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:

A történet több helyszínen és több időpontban játszódik.Ha csak 100 oldalt olvasol el belőle,akkor nagyon kevés kérdésre tudsz válaszolni.A tartalom,nem biztos,hogy elég.A közepén és a végén is van fontos információ.

Vagy elolvasod az egész regényt,vagy nem lesz jó a dogád.

Máskor időben kezdj hozzá az olvasáshoz.

2010. márc. 27. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Én neten olvastam és azokban a fejezetekben, ahol Tímár öngyilkos akar lenni, csak minden harmadik sort olvastam el. :D

Amúgy másfél nap alatt végeztem ki, reggel héttől este nyolcig olvastam + írtam az olvasónaplót, szóval neked is sikerülhetne elolvasni, akkor pedig jól sikerülne a teszt mindenképp.

2010. márc. 27. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nyilván tudni kéne, hogy mi van a végén :)

De amúgy ja, az ilyen másfél oldalas tájleírásokat ugord át. Az Aranyembert úgy olvastam anno, hogy csak minden második sort olvastam. Hiába klasszikus, de velem Jókait nem sikerült megszerettetni.

2010. márc. 27. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
keress egy nagyon részletes összefoglalót, és kezd el az elejétől olvasni, aztán jutsz, ameddig jutsz, a többit meg elolvasod a rövidítettből
2010. márc. 27. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem mindig olvasom el a kötelezőket...

De a dogám mindig 5-ös peid gmindig mondja a tanár, hogíy: Oylat kérdezek , ami csak a köynvbe van benne!

Biztos vagyok benne, ha kb 10 féle rövidítést elolvasol a neten azokból rögzül minden szirszar és 5öst írsz.

2010. márc. 27. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!