Az idén a "Rózsa neve" című történetet olvassuk az iskolában, és ezzel kapcsolatban kaptunk feladatot is, ezzel kapcsolatban valaki ráérne segíteni?
Aki olvasta a regényt,az legyen szíves írja le a legfontosabb dolgokat 4-5 mondatban a következő karakterekről:
Severinus
Vilmos
Malakiás
Benno
Na tisztázzuk:
1)Elolvastam a könyvet.
2)Nem egy könnyű olvasmány,ezt a tanárom is és mindenki más aki olvasta,megerősítette.
3)Nem értem,miért kell ilyen hangnemben válaszolni,amikor én egy teljesen normális hangvételű és témájú kérdést tettem fel,+ez az oldal pont az ilyen és ehhez hasonló kérdések miatt (is) van fenntartva.
4)Azért írtam ki a kérdést,mert nemsokára számonkérés lesz a tartalomból,és ezek a karakterek kevésbé tiszták számomra.
Plusz valahogy éreztem,hogy valami ilyen komment fog érkezni a kérdésemre,valószínűleg azért,mert a GYK tele van olyan emberekkel,akik nem a kérdésre válaszolnak,csak odaírnak valami hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!