Mondanátok gondolat ébresztő dolgokat ezzel a témával kapcsolatban?
Filozófia órára kell beadandót írnom
két téma van: "Azonos személyiség vagyok-e egész életemben?" illetve "célunk illúzió, utunk valós"
két oldalt kell írnom mindkettőről, nem kérek senkit arra, hogy írja meg helyettem, csak gondolatok szerenék, amikről elindulhatok.
Köszönöm a segítséget
1.
-Első lépésként összefoglalhatod azt hogy szerinted melyek azok a legfontosabb emberi tulajdonságok amik megmutatják egy ember személyiségét. Gondolok itt arra pld hogy milyen az ízlésed hogy viselkedsz stressz helyzetben, mi az ami boldoggá tesz stb
-Megvizsgálod hogy ezen tulajdonságok melyek személyiségedet adják mennyire változtak gyerek korodtól jelen önmagadhoz képest (avagy nem változtak)
-Elgondolkodhatsz a jövőn , próbáld megjósolni mennyire fogsz vagy nem fogsz megváltozni
- Írhatsz arról is hogy az ember olykor saját maga akar változtatni személyiségén
-Én azt írnám összegzésként hogy vannak olyan dolgok amelyek állandók életünk során de nagyon sok minden van amiben változunk így személyiségünket nem tekinthetjük teljesen állandónak (de persze te juthatsz egészen más véleményre)
2.
-itt vagy egyet értesz az álítással vagy nem én személyszerint nem értek egyet
-azzal kezdeném hogy céljaink nem illúziók hanem kitartásunk és akaratunk nem elég nagy ahhoz legtöbször hogyelérjük amit elterveztünk , Történelmi és mindennapi példával támasztanám alá a gondolatomat majd a végén megint összegezném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!