Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy kezdjem a fogalmazást?

Hogy kezdjem a fogalmazást?

Figyelt kérdés
Fogalmazást kell írnom irodalomra.A téma az,hogy a saját poklomba elviszek valakit és bemutatom neki.
2010. márc. 24. 17:36
 1/7 anonim válasza:
Egyszer volt,hol nem volt....
2010. márc. 24. 17:40
 2/7 anonim válasza:
74%
ez itt a kert..
2010. márc. 24. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:
PLS.Normálsian segítsetek..
2010. márc. 24. 17:47
 4/7 anonim válasza:
elösször mutasd be a poklodat. aztán részlezetd.:)
2010. márc. 24. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
akár az olvasót is megszólíthatod: pl Kedves Olvasóm! Most bemutatom, hova kerülhetsz, ha nem megfelelő életet élsz Remélem okulsz belőle, és ha rossz irányba haladsz, sürgősen változtatsz. (innen meg már tarthatod a bemutatást)
2010. márc. 24. 21:37
 6/7 anonim válasza:

Bocs !Első vagyok!:)

Én is előszőr ecsetelném az emberek rossz szokásait majd áttérnék a saját rossz szokásaimra ami oda vezetett,hogy pokolra kerülök...de szerintem valami jó cselekedetet belekéne szőni pl.,ha 10 jó dolgot csinálsz a mennybe jutsz vagy valami hasonló!

2010. márc. 25. 07:50
 7/7 anonim válasza:
Szerintem kezdd azzal, hogy a vendégedet a pokol kapujában várod, ahol elmondja neked a bűneit, majd szépen elkezded az "idegenvezetést" és bemutatsz neki ezt azt, ami a Te poklodban a bűnösökre vár. Egy kis fantáziával akár egy jó kis novellát is összehozhatsz, bár Dante után már nem lesz túl eredeti:)
2010. márc. 26. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!