Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Környezetvédelem LUXUS vagy...

Környezetvédelem LUXUS vagy NEM luxus?

Figyelt kérdés
Holnap vitatkozunk, találtam pár instrukciót a google-ba ( és szeretném ha nem mondanátok hogy a google a barátod) viszont szeretném kiegészíteni pár mondandóval. Elég négy vagy öt mondat. Köszönöm.
2010. márc. 21. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi az hogy luxus vagy nem luxus? Hát akinek mindegy hogy hol fog élni ő esetleg az unokája annak lehet luxus, de aki még ezen a földön akar élni normálisan annak nem luxus hanem szükséges dolog.
2010. márc. 21. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezen már gondolkodtam. Vannak dolgok, amik szerintem nem kerülnek pénzbe. Pl. a szelektív hulladékgyűjtés, ez inkább csak odafigyelésbe kerül. Vagy hogy eleve a kukába dobja az ember a szemetet, ne hagyja szanaszét a dolgokat jártában keltében.

Viszont vannak dolgok, amikre sok embernek nem telik, pedig környezetkímélő lenne. Pl. energiatakarékos izzók. Ezek rendszerint drágábbak, mint a hagyományosak, igaz, jóval tovább is bírják. Tehát összességében nem kell rá annyit költeni, de ha nálam kiég egy körte, hirtelenjében nekem sem szokott pénzem lenni takarékos izzóra.

Ha meg azt nézzük, hogy a hibrid autó mennyivel környzetkímélőbb, mint a benzines, akkor azt kell mondjam, ez nagyon luxus, mert a hibrid autó drága mint a fene. Igaz, nekem bármilyen autó luxus lenne.

2010. márc. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!