Környezetvédelem LUXUS vagy NEM luxus?
Ezen már gondolkodtam. Vannak dolgok, amik szerintem nem kerülnek pénzbe. Pl. a szelektív hulladékgyűjtés, ez inkább csak odafigyelésbe kerül. Vagy hogy eleve a kukába dobja az ember a szemetet, ne hagyja szanaszét a dolgokat jártában keltében.
Viszont vannak dolgok, amikre sok embernek nem telik, pedig környezetkímélő lenne. Pl. energiatakarékos izzók. Ezek rendszerint drágábbak, mint a hagyományosak, igaz, jóval tovább is bírják. Tehát összességében nem kell rá annyit költeni, de ha nálam kiég egy körte, hirtelenjében nekem sem szokott pénzem lenni takarékos izzóra.
Ha meg azt nézzük, hogy a hibrid autó mennyivel környzetkímélőbb, mint a benzines, akkor azt kell mondjam, ez nagyon luxus, mert a hibrid autó drága mint a fene. Igaz, nekem bármilyen autó luxus lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!