Segítene nekem valaki? Németül kell levelet írni!
Figyelt kérdés
Témája : hogy beteg vagyok,levelet kell írnom egy német ismerősömnek.Elég lenne ha csak a tárgyalást leírná nekem valaki nem kellenek túl bonyolult mondatok,csak alapfokú legyen.10 mondat.Én írtam pár mondatot,ha azt lefordítaná nekem vki megköszönném és még kéne írni hozzá néhány mondatot.De ha valakinek van saját ötlete és leírná nekem németül és magyarul is ,annak is örülnék.A mondataim : Nagyon beteg vagyok.Elmentem az orvoshoz.Sajnos torokgyulladásom van.Az orvos írt fel nekem gyógyszert.Ezt 2 hétig kell szednem.Nem kell iskolába mennem 1 hétig. Előre is köszönöm!2010. márc. 20. 13:48
1/2 anonim válasza:
Ich bin sehr krank.War ich bei dem Ärzt.Leider meine hals entzundet.Die Ärzt hat mir medicamente aufgeschrieben,das muss ich 2 woche nehemen.In der schule muss nicht gehen 1 woche.
Ahogy irtad,igy van leforditva.De ez igy nem nagyon szépen hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!