Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnátok segíteni egyszerűbb...

Tudnátok segíteni egyszerűbb matek feladatban?

Figyelt kérdés

Elkezdtem levezetni őket, de nem jutottam a végükre az ismeretlenek miatt.

[link]

[link]

Ha esetleg valaki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék!

2015. nov. 1. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megnyitni.
2015. nov. 2. 12:50
 2/3 Pelenkásfiú ***** válasza:

De, meg lehet nyitni. Csak egy kicsi kép van az oldal tetején. Először én sem találtam. :D

(A megoldása meg nem jött össze, pedig pár éve megcsináltam mindkettőt :( )

2015. nov. 2. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Tényleg ott van...

Nagy csalódást okozott most ez a link, mert az ember arra számít, hogy valami nagy ábra, vagy képlet lesz.

Erre nem, hanem egy mondat van feltöltve képnek. Ilyet sem láttam még.

Vajon mennyi ideig tartott volna legépelnie a kérdezőnek, beírni a kérdésbe?

Így viszont sajnos most ezzel a linkmegnyítással elment egy csomó idő, mialatt akár a feladatot meg is oldhattam volna.

Igazából egyszerű képletbehelyettesítés az egész, a fv.-táblában megtalálod a képleteket, azokból kell mazsolázni.

Addig alakítod őket, míg ki nem jön az ismeretlen érték, semmi többre nem kell gondolni.

Talán holnap lesz még időm, akkor ránézhetek még a példára, ha valami nem világos.

2015. nov. 2. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!