Valaki jó angolos?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy segítség kéne.Valakinek, akinek van kedve és ideje az tudna nekem írni egy angol fogalmazást, melynek címe ,,Álmaim munkája"?Gyermekpszichologus szeretnék lenni.Ha kérhetem egy 7.osztályos szintjén.Tudnátok segíteni még ma este?

Köszi:)))))

2015. okt. 20. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Írd meg, szívesen átnézem. Máshogy nem fogsz megtanulni angolul.
2015. okt. 20. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:

ok.

Whwn I grow up ......(gyogyítással foglalkoznék).Mostly traumatized people.One of my dream is to deal with children, ....(ezért) my dream job is to be child psychologist.I wanted to be biologist or ecologist for the first time as my father, but I realized, peoples habits is more interesting.

Valamit nem tudtam.1OO szóból kéne álljon, de nem tudok többet írni.:)

2015. okt. 20. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
És volna képed beadni úgy, mintha a saját munkád lenne, de magadtól meg sem próbálod? Hát, az én gyerekem közelébe aztán ne menj majd.
2015. okt. 20. 18:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem.Tisztességes, jó átlagú lány vagyok.Csak egy példa kellett volna, mert nem tudtam hogy kezdjem.De okéééé.Mondjuk szerintem az ön gyerekei a közelembe sem jönnének, mert volt már rá példa, hogy magyarországon egy táborba kitagadtak a társaim, mert Erdélyből származtam.A testvériskolában, Érden, pedig egyszerűen lemigránsoztak, amikor voltam ott látogatóba, szóval örülök, hogy lebecsülsz pár sor ismeretség után.:(

Csak sajnálni tudlak.Biztos van valami gond az életedben, ami miatt úgy beszélsz velem, mint a véres ronggyal.

2015. okt. 20. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Magyarországon.Elírtam
2015. okt. 20. 18:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Okéééé!!!!

Valaki más kijavítana?

2015. okt. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!