Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Le tudnátok nekem fordítani...

Le tudnátok nekem fordítani németre ezt a rövid szöveget? Nagyon megköszönném annak aki segít. (többi lent).

Figyelt kérdés

Erről a szövegről lenne szó: Június elején volt az unokatestvérem esküvője, Brassóban. A menyasszony hosszú fehér ruhát viselt, a vőlegény pedig fekete kosztümöt. Az étel nagyon finom volt, de a nagy csokoládétorta volt a kedvencem.A zene sem volt rossz, rengeteget táncoltunk. Lényegében véve jól szórakoztam, főleg az volt nagyon vicces, amikor ellopták a menyasszony cipőjét. Végül persze megkerült.

Előre is köszönöm annak aki segít majd, hacsak nem is az egész szöveg lefordításával, hanem csak pár mondattal.

2015. okt. 3. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Anfang Juni war die Hochzeit meines Cousins in Brassó.

Die Braut trug ein langes weisses Kleid, der Bräutigam einen schwarzen Anzug. Das Essen war lecker, mein Liebling war die grosse Schokotorte. Die Musik war auch nicht schlecht, wir tanzten sehr viel. Alles in Allem habe ich mich gut amüsiert, es war sehr witzig, als die Schuhe der Braut gestohlen wurden. Am Ende waren sie aber wieder da-

2017. máj. 22. 00:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Az unokateso lány vagy fiú volt?

(Mert ha lány volt, akkor meiner Cousine)

2017. máj. 22. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!