Levélírás a házi. Ki tud jól fogalmazni?
Itt a feladat. Levelet kell írni.
Új okostelefont vettl, amelyről a boltban aztt állították, hogy a jelenleg kapható egyiik legjobb típus. Ennek ellenére nap múlva a elefon szabálytalan időközönként magától felhív valakit a címlistáról, a kijelzője pedig rendeszeresen össze-vissza villog. Írj reklamáló levelet a bolt ügyfélszolgálatának!
Megköszönném a segítséget! :)
pontosan megcímezni a levelet, itt a
baloldalon
Bolt neve
címe: helység, utca házszám
irányítószám
lehet Postafiók cím is !
Ajánlott !
Tárgy: reklamáció
Tisztelt XY bolt Ügyfélszolgálata !
Folyó év szeptember 15.-én vásároltam Önöknél egy ....márkájú, az Önök információja alapján a ma kapható egyik legjobb típusba sorolható mobiltelefont, Ft. ....összegben.
A készülék és itt leírod, hogy milyen hibákkal működik, használatra teljesen alkalmatlan, megbízhatatlan.
A telefont az Önök által hitelesített, lebélyegzett Jótállási jegy szerint 2 éves garanciával forgalmazzák.
A fent felsorolt hibák miatt a mobiltelefont nem tudom rendeltetésszerűen használni, ezért kérem, hogy annak cseréjéről haladéktalanul gondoskodni szíveskedjenek !
A mobil készülékre vállalkozásomban feltétlenül szükségem van, annak hiánya tevékenységemben hátráltat.
Ezért kérem, hogy postafordultával értesíteni szíveskedjenek, hol, milyen feltételekkel történik a csere, vagy a kártalanítás milyen módon, milyen feltételekkel vehető igénybe.
Mielőbbi válaszukat várom az alábbi elérhetőségeim valamelyikén:
vezetékes telefon:
mobil telefon:
e-mail cím:
az alábbi postacímen:
üdvözlettel ..............név
gépelve, aláírás kézzel
Budapest, 2015. szeptember ...
Kb. így kéne megfogalmazni, persze Te is kiegészítheted még, ha valamit fontosnak tartasz közölni a levélben !
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!