10. ikes MATEK (sinus, cosinus stb. ) segítség kellene! Valaki? Nagyon fontos!
Hali!
Ezt a feladatot kéne megoldanom matekra keddre.
2-es kérdés nem lényeg, az valami írási hiba. Segítsetek légyszíves nagyon fontos!
Köszönöm! :))
Szia!
Hát tudom így gépen keresztül nehéz segíteni. De sajna a tanár nem magyarázta el rendesen, hogy is kéne megoldani.
1-es és 5ös feladat nem tom mi az a triviális. 3-4ikhez lehet számológépet használni.
De pld az utolsó is olyan,hogy ilyet mi nem tanultunk. Olyan példát vettünk csak, hogy mivan akkor , ha törtes a sin és csak az egyik oldalon van. Itt meg mindkét oldalon és én tökre belezavarodok mert hozzáadok valami mást általában. :/
Üdv!
1-es feladatba segítséget elfogadnék. 3as feladatot megoldottam úgy ahogy valaki ellenőrizné?
Tehát. 56fok 32 perc az 56,53fok. sin56,53fok=0,8342 és cos56,53fok=0,5515. Itt ki kell számolni még valamit?
4es feladat: számológéppel visszacosinusoztam és 10,0025öt kaptam a 0,9848-ra. De ez nem tudom, hogy jó-e mert ott bétát kérdeztek, én meg csak számológépbe beütöttem. A másik tg gamma szög: 54,9990 és 1,4281 volt. De itt meg gammát kérdez. Fogalmam sincs, hogy jól csináltam-e? Valaki kérem segítsen! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!