Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Leírnátok nekem egy német...

Érdeklődőolvasó kérdése:

Leírnátok nekem egy német fogalmazást pls. (? , , )

Figyelt kérdés
Nagyon jól telt a nyaram. Sokat voltam a barátaimmal, és sokat bicikliztem. Voltam a Balatonon is fürödni. Komáromban is voltam ismerősöknél látogatóba. Az unokatestvéremmel nagyon sokat hülyültünk. Közben költöztünk is, szóval nagy volt a káosz. Összességében jól telt a nyaram.
2015. szept. 3. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Mein Sommer war sehr gut. Ich war viel mit miener Freunde und fuhr viel Rad. Also war ich am Balaton (Plattensee) um zu baden. Ich war in Komárom auch. Dort habe ich meine Bekannten besuchte. Ich und mein Cousin/meine Cousine blödelten viel. Inzwischen zogen wir auch, sodass es großes Chaos gab. Insgesamt hatte ich einen prächtigen Sommer.

Remélem jó. :)

2015. szept. 4. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, ezt nem jól írtam: Dort besuchte ich meine Bekannten.
2015. szept. 4. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm jó lett
2015. okt. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!