Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » TÖRTÉNELEM. Valaki tud segíteni?

TÖRTÉNELEM. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval kaptam egy idézetet és az alapján kéne egy kissebb esszét írnom. viszont mivel még csak 10.es vagyok nem vettük se 1848-as sem a II világháborút részletesen. az általános iskolás meg semmi volt. olvasgattam kicsit, de nem sokra jutottam.

szóval röviden vagy vázlatosan le tudná valaki írni mi a hasonlóság a kettő között? törvények, rendeletek, tisztesség, becsületesség? főleg Teleki kormányzása alatt?

Nagyon sokat segítenétek.

2010. márc. 9. 17:18
 1/7 A kérdező kommentje:

szóval valami olyasmire gondtoltam, hogy pl mind a kettő harc során törvényeket kellett hozni a nép érdekében

de igazából nem nagyon értem.

2010. márc. 9. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Mikorra kellene?
2010. márc. 9. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam,azért kérdezem,mert vmennyit én is konyítok a törihez,de ha esetleg nekem sem menne,akkor tudnék mást is bevonni!
2010. márc. 9. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:

ma estére sajnos.

közbe összedobtam valamit(életrajz+vélemény az idézetről), mert egy idézet alapján kell az esszét megírni. ("Minél kevesebb a becsületesség, minél kevesebb a tisztesség, annál több rendelet, annál több törvény kell, viszont annál kevesebbet használ.")

igazából azért is ilyen sürgős mert valami "verseny" ez az iskolában, ma kaptuk meg a feladatokat és péntekre kell leadni, de előtte az ofő még össze akarja fűzni az egészet, de hogy igazából mi a feladat ő sem nagyon tudta megmondani.

Köszönöm :)

2010. márc. 9. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Az kár,mert a feladat maga érdekesnek hangzik!Majd írd meg,hogy hogy sikerült!:)Drukkolok,hogy jó legyen!:)
2010. márc. 9. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem nagy kérés,és fent van a gépeden is,akkor eltudnád nekem küldeni az idézetet?:)Utolsó voltam megint!:)
2010. márc. 9. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Jajj,most látom,hogy már leírtad!:DBocsi,nem vettem észre!:)
2010. márc. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!