Megbuktam kémiából,25 napom van felkészülni a vizsgára, milyen taktikát kéne alkalmaznom?
Azt tudom hogy az agy akkor ment el dolgokat a legjobban, ha tanulás után alszik az ember. Ha megfelelő a levegő, a hidratáltság, és a környezet, akkor a legfogékonyabb az ember a tanulásra. Nos...a tanárnő nem sok mindent mondott, sosem mondja meg hogy kb mit kérdez, szóval nem lesz egyszerű a dolgom, a 10.-es kémiát be kell nyalni legalább annyira, hogy kettest kapjak. Annyit elmondott, hogy a nevezéktant, a vas és acélgyártást, és az alumínium dolgait tanuljam meg, mást nem mondott, még azt hogy a tananyagok végén lévő kérdésekre kell tudni a válaszokat (épp ez volt a gond, mindig házinak adta, sosem tudta senki, és ezért buktak meg sokan, ezért lett a legjobb jegy a hármas, pár kettes, a többi egyes.
Sosem buktam még meg, fogalmam sincs hogyan kell erre felkészülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!