A=v^2/ (2L), a=2v0/dt. Tudom, hogy banális kérdés, de ezek a képleteket honnan lehet levezetni, mert a függvénytáblázatban nem találtam?
Ennyire lusta nem lehetsz, komolyan mondom. Leírtam neked ezeket a képleteket, ill. azt hogy melyik betű mit jelöl. Igazán illene azonosítani a fv. táblából.
Ha mégsincs benn, legalább annyira vedd a fáradságot, hogy a fv. táblában lévő két képlet (egyik a gyorsulás definíció, a másik a négyzetes úttörvény) mint egyenletrendszert vizsgáld.
Először kiküszöbölöd az időt, másodszor pedig az utat, és lám ott a két képlet, ami a kérdésben is szerepel.
Nevetségesen egyszerű a példa. Remélem, azt nem kell leírnom, hogy egyenletrendszerből hogy kell változót kiküszöbölni...
1-esnek:
"Remélem, azt nem kell leírnom" Ha ennyire nem akarod leírni, akkor minek kommentelgetsz egyáltalán?
#3. Mit kötekedsz? Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor feleslegesen irogatsz. Én legalább válaszoltam, és a kedves kérdező érti is már, hogy miről van szó.
Viszont a te válaszod tökéletesen haszontalan!
4
Válaszolhatnál úgy is, hogy nem minősíted közben sem a kérdezőt, sem a kérdést. Lehet, hogy számodra "nevetségesen egyszerű", de lehet, hogy van olyan kérdés is, ami számomra nevetségesen egyszerű, neked meg fingod sincs róla. Ha nem tudsz úgy válaszolni, hogy közben porig alázod a kérdezőt, akkor inkább ne fáraszd magad az írogatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!