Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítene valaki a Toldiban?

Segítene valaki a Toldiban?

Figyelt kérdés

Egy figalmazást kell írni arról amikor Miklós legyőzi a cseh bajnokot.

Nem tudom hogy kéne elkezdeni.

2010. febr. 28. 18:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha elolvasod a művet.
2010. febr. 28. 18:41
 2/14 anonim ***** válasza:

először írjál valamit a műről, pl. h Arany j. írta, meg hogy egy parasztgyerekről szól, akinek az a vágya hogy katona lehessen meg ilyesmi...

azután hogy bizonyítani akart a királynak meg a testvérének, ezért elhatározta, hogy legyőzi a cseh bajnokot, akit már hetek óta senki sem tudott megölni.

ezutűn részletezed hogy hogyan is zajlott ez a küzdelem..

a végén pedig leírod h miután megpusztult a cseh csávó, mindenki happy volt és Toldi Mikit hősként tisztelték az emberkék.

2010. febr. 28. 18:50
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm ez sokat segített.
2010. febr. 28. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen:)
2010. febr. 28. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Első lépésként olvasd el. Olvastad? Innen már nem nehéz, egyszerűen meséld el, amit olvastál.
2010. febr. 28. 20:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Azért van az oldal, hogy kérdéseket tegyenek fel a diákok, felnőttek, idősek akiknek segítségre van szükség, legyen az bármi... Szóval nem tudom mit kell mondani, hogy olvasd el, én is elolvastam sok művet mégsem tudok fogalmazást írni... A diákok még enm egyetemisták! Ennyi...
2010. febr. 28. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért a Toldi meg egy ilyen fogalmazás még nem egyetemi szint.... Ha valaki nem olvassa el, akkor segíteni nem lehet neki, max. megírni helyette, de attól még műveletlen marad.
2010. febr. 28. 22:31
 8/14 A kérdező kommentje:
gyorsan leszögezem hogy ELOLVASTAM!!!
2010. márc. 1. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
És kész vagy már!?
2010. márc. 2. 13:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Már kész a piszkozat amiben a segítséget kértem és azóta már a suliban is megírtam
2010. márc. 2. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!