7. osztályos kémia témazáró feladatlapokat honnan lehet letölteni nagyon kellene?
Figyelt kérdés
Atomok és elemek-ből fogunk írni vagy akinek meg van képen akár hogy jólenne légyszi aki tud segítsen.2010. febr. 24. 19:00
1/4 anonim válasza:
Én most írtam ugyanebből....
Tőlünk kértek egy táblázatot az elektronok,protonok,és neutronokról (név,jel,töltés és tömeg)
Szrintem a vegyjeleket jó ha tudod(nem az összesre gondolok,csak amiket azórákon is tanultatok)
Kérdeztek még az elektronburokról is...
Remélem segítettem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen legalább tudom hogy mik lesznek.továbbra is várom a válaszokat
2010. febr. 24. 19:11
3/4 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy melyik könyvet használjátok, vagy, hogy a tanár maga állít-e össze feladatlapot. A miénk pl. saját kezűleg rakja össze őket, de felteszi őket a honlapjára megoldókulccsal együtt.
4/4 anonim válasza:
elemi részecskék: tömeg,jel,töltés
vegyjelek
mól kiszámítás, grammszámítás,megadnak vegyjeleket és oda kell írni mi a neve, valamint ez fordítva
megadják pl. hogy Mg . Le írod a protono, elektronok számát, külső elektronok száma, elektronhéjak száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!