Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kosztolányi Dezső:A szállítókn...

Kosztolányi Dezső:A szállítóknál című művéhez vki linkelne elemzést?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Érettségizni ne menjen helyetted valaki?

Ha megírod, szívesen átnézem és kijavítom, magyartanár vagyok.

2010. febr. 22. 12:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Már leérettségiztem!:D

Nem nekem kell,csak segíteni szeretnék valakinek!

Ha magyar tanár vagy ,akkor nyugodtan leírhatnád!

Ez gondolom neked nem adja fel a leckét!:P

2010. febr. 22. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

Meg tudnám csinálni persze, csak nem írom meg más helyett, mert azt csalásnak hívják. Ha segíteni akarsz, akkor írja meg az ismerősöd és javítsd ki neki vagy először mondd el neki hogyan kell megírni, bár azt gondolom a suliban is tanulták, ha odafigyelt órán. Azzal hogy te megírod helyette, nem segítesz neki.

(ha már érettségiztél, akkor tudnod kell, hogy mi a különbség van a magyartanár és a magyar tanár között, bár mindkettő igaz. Ha nem tudod mi a különbség, akkor helyesírásban inkább ne akarj segíteni senkinek:))

2010. febr. 22. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elgépelésekért elnézést, mielőtt belekötne bárki is:)
2010. febr. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!