Mit gondoltok a sulis étkezésről? /büfé, menza stb. / Mit kéne változtatni, ha kellene szerinted? Mennyire egészséges/egészségtelen?
Leírhattok mindent ami eszetekbe jut, akár pozitívum akár negatívum
ez egy fogalmazáshoz kell, tulajdonképpen hogy mennyire elégedett a diák a kajával mik a kifogások ellene ezt szeretném felmérni, és belefogalmazni a fogalmazásomba.
Természetesen nekem is van egy véleményem de én több véleményre szeretnék hagyatkozni
Előre is Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a véleményed!
Én is egyházi suliba járok, de mégsincs ily szintű menza :(
Én 2000-2008 között jártam általános iskolába, világ életemben menzás voltam. Abban az időben tökéletesen meg voltam elégedve a kajával.
Középiskolában is menzás voltam, ott már volt választási lehetőségünk, minden napra 2 menüből lehetett választani, hetente kellett leadni a rendelést (ha pedig valaki nem karikázott, az automatikusan A menüt kapott, ami általában a gagyibb volt (például abban sosem volt sütemény, azt mindig a B-be pakolták)), de nem volt olyan jó, mint az általános sulis koszt.
Anyukám második éve dolgozik a régi sulim konyháján, néha szokott hazahozni a menzakosztból, és mit ne mondjak, EHETETLEN, pedig ha valaki, én nem vagyok válogatós.
Csak hogy 1 példát említsek; régen a rizseshús rizseshús volt, manapság csirkemájat raknak bele hús helyett, és egy fél kiló sót rá kellett szórnom, hogy meg tudjam enni (alapjáraton sem szeretem a májat, de ahogy azt elkészítették, minősíthetetlen volt).
Arról nem is beszélve, hogy amit a kutyánknak szokott hazahozni maradékot, nem jó ízzel eszi meg. Ha már a kutya sem tudja megenni, akkor vajon milyen lehet az az étel?
Ízetlen, rántásos, fantázia mentes.
Fűszerként szinte csak a sót, borsot és pirosparikát ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!