Milyen szempotokat írjak az olvasónaplómba? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt kaptunk házi feladatnak hogy készìtsünk olvasónaplót egy általunk választott könyvből. Én az Anyu én vagyok! -ot választottam Nógrádi Gábortól. Azonban nincs ötletem milyen szempotokat, kérdéseket, feladatokat tegyek bele. Eddig eszembe jutottak olyanok hogy befejezés másképp, szereplők jellemzése, egy leìrás kiírása, kedvenc részem, a szerző életrajza, borító tervezése. Azonban ennyi tuti nem elég mert az irodalom tanárunk igazi maximalista és nem szeretnék rossz jegyet kapni. Légyszi segítsetek! Előre is köszi :)2015. ápr. 6. 13:24
1/3 copYpszilon válasza:
Cim:
Szerzo:
Szereplok:
Helyszin(ide tobbet is lehet, a fontosabbakat):
Idopont (csak ha lehet tudni):
Rovid tartalom:
Kedvenc reszem:
Sajat velemenyem:
A szerzorol meg irhatsz ide valamit de ez attol fugg hanyadikos vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a cím, szerző, rövid tartalom már nekem is megvolt, de a többi tök jó! Nagyon köszi mégegyszer. :)
2015. ápr. 6. 14:19
3/3 anonim válasza:
Nálunk az olvasónapló annyit jelentett, hogy le kellett írnunk a tartalmat, ahol lehetett, ott részekre bontva (fejezetek), ahol nem, ott egy összefüggő fogalmazásként. Ezen kívül az író életrajzát kellett összefoglalnunk röviden, valamint illusztrációt készíteni az olvasmánnyal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!